Laddguldet 2018

Tid: Tisdag 5 juni, kl. 16.30 — 18.15 
Plats:
Fores (Forum för reformer och entreprenörskap), Kungsbroplan 2, 112 27 Stockholm

Anmäl dig här.

Nu är det dags för final och prisutdelning av den andra upplagan av Laddguldet – ett pris som har instiftats av Fortum Charge & Drive, Power Circle och 2030-sekretariatet för att driva på omställningen till en fossilfri transportsektor. 

Fem kommuner och fem företag är i final till Laddguldet. Finalisterna driver alla på sitt sätt på utvecklingen mot en transportsektor och framtid som går på el, genom att vara föredömen, genom att våga gå i täten och genom att konkret visa på möjligheterna att redan idag välja laddbara fordon. Med Laddguldet vill Fortum Charge & Drive, 2030-sekretariatet och Power Circle sprida goda exempel och framgångsfaktorer i omställningen till utsläppsfria transporter.

På Världsmiljödagen den 5 juni delas priset ut för andra året i rad, med Trafikutskottets ordförande Karin Svensson Smith (MP) som prisutdelare.

Finalister detta år är: OrustLerumLinköpingEskilstuna och Göteborg.

I år har vi lagt till en ny kategori – företag – där vi lyfter fram de företag som särskilt utmärker sig i omställningen till laddbara fordon.

De företag som tagit sig till final är MathemMove AboutRyska PostenTaxi Stockholm och TV4.
Det är alla företag där transportbehovet är stort – eller är själva affären – och genom sina medvetna beslut visar de på ett enkelt och självklart sätt att framtiden går på el.

Vem tar guldet i år? Kom och mingla och inspireras av finalisterna!